slide show

P. One
Parade 30
5911 CC Venlo
tel +31 (0)77 3547892
------------
Ma: Gesloten
Di-Wo-Vr: 10.30 - 18.00
Do: 10.30 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Wijzigingen ivm Corona: zie rubriek NIEUWS.

Gaatjes schieten / Oorbellen schieten

Ofwel, gaatjes prikken met behulp van een apparaatje. We hebben hiervoor een uitgebreide keuze aan oorbellen. Je kunt o.a. kiezen uit eenvoudige titanium knopjes, bloemetjes met steentjes of zelfs echte gouden oorbellen! Al deze oorbellen zijn speciaal ontworpen om als eerste oorbel gebruikt te worden en zitten in een steriele verpakking.

De onderste 2 gaatjes in de oorlel zetten wij bij alle leeftijden. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van oorbellen bij baby’s.

Wil je graag een 3e gaatje, een gaatje bovenin het oor of in je neus laten maken? Dat kan, maar de GGD heeft heer wel speciale regels voor opgesteld:

* Alleen winkels die een speciale GGD-keuring hebben mogen dit doen. P.One heeft deze keuring.
* Ben je tussen de 12 en 16 jaar, dan zal één van je ouders, (of voogd) mee naar de winkel moeten komen om officieel toestemming te geven. Onder de 12 jaar is een derde gaatje niet toegestaan.
* Vanaf 16 jaar mag je alleen komen, maar je moet dan wel je ID meebrengen.
* Wij gebruiken alleen het push-through systeem, omdat dit systeem het weefsel het minst beschadigd.
* Alleen de oorlellen, het vlakke gedeelte van het kraakbeen en de neusvleugel komen voor het schieten in aanmerking (zie afbeelding). Voor kraakbeen en neusvleugel wordt echter geadviseerd om deze te piercen, maar dit is wel duurder dan schieten. Alle andere plekken moeten met een naald gepierced worden. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Genezingstijden variëren van 9 weken voor de oorlel tot wel 40 weken voor een gaatje door het kraakbeen. Let wel op, elk gaatje is een open wond en moet dus goed verzorgd worden, om de kans op infecties tot het minimum te beperken.

De prijzen liggen gemiddeld tussen de € 15,- en € 30,- per paar. Deze prijzen zijn incl. het schieten.